Vi söker deltagare i forskningsstudier. 

I den ena söker vi personer med nagelsvamp (på händer eller fötter) och i den andra söker vi personer med diabetes och torra fötterDet kostar ingenting att vara med i någon av studierna. 

Om du anmäler ditt intresse så får du mer information inför ett eventuellt deltagande. EU:s dataskyddsförordning (EU) 2016/679 och Lag (2003:460) om etikprövning av forskning som avser människor gäller. Båda studierna är godkänd av Etikprövningsmyndigheten.  Anmäl ditt intresse via formuläret nedan!

Studie av nagelsvamp

Vi vill komma i kontakt med personer med nagelsvamp och inbjuda till att delta i en jämförande studie av två egenvårdsprodukter. Du kommer att få testa en av produkterna. Behandlingen sker i hemmet och du rapporterar resultat via mejl och vår hemsida.

Vi vill att du ska fotografera nagelsvampen med vissa intervall under 6 månader. Vi kommer att använda ditt fotografi och din bedömning av nageln för att utvärdera effekten av produkten.

Anmäl ditt intresse via formuläret till höger!

Studie av torra fötter 

Vi vill komma i kontakt med personer med diabetes för deltagande i forskningsstudie av klinisk effekt av behandling med mjukgörande kräm på torra fötter.

Studien innebär att du testar en etablerad kräm -Footmender All in One Diabetic - och visar upp dina fötter vid en klinik i Stockholm. Studien pågår i 2 veckor.

Anmäl ditt intresse via formuläret till höger!

Diabetiker Torra fötter
Nagelsvamp Klinisk studie
Nagelsvamp Klinisk studie

Anmälan, frågor 

Vanliga frågor och svar (FAQ)

  • Hur går jag med i studien?

Fyll i formuläret om anmälan. Då skickar vi mer information till er om studiens upplägg.

  • Hur gör jag för att skicka in mina resultat till studien?

Vilket lösenord har du fått? Om du inte kommer ihåg, kolla i din mejl så finns det där. Sen kan du skicka in resultat genom att trycka på Klicka och rapportera resultat.

  • Hur kommer ni använda svaren jag lämnar?

Svaren kommer att användas för det syfte som finns beskrivet i informationen ni får om studien

  •  Är svaren jag lämnar anonyma?

Dina svar och dina resultat behandlas så att inga obehöriga enkelt kan ta del av dem. Svaren är pseudonymiserade. Läs mer om vår policy och i den information du fått.    

  • Vad händer om jag råkar stänga enkäten medan jag svarar?

Du kan fortsätta från där du slutade genom att ladda om enkäten.