Vi söker deltagare i forskningsstudier. 

Vi söker personer med nagelsvamp (på händer eller fötter) samt  personer med diabetes och torra fötterDet kostar ingenting att vara med i studierna. Vi söker också personer som vill vara med och undersöka effekten av en kräm på hudens barriärfunktion på insidan av underarmen. 

Om du anmäler ditt intresse så får du mer information inför ett eventuellt deltagande. EU:s dataskyddsförordning (EU) 2016/679 och Lag (2003:460) om etikprövning av forskning som avser människor gäller. Båda studierna är godkänd av Etikprövningsmyndigheten.  Anmäl ditt intresse via formuläret nedan!

Studie av nagelsvamp

Vi vill komma i kontakt med personer med nagelsvamp och inbjuda till att delta i en jämförande studie av två egenvårdsprodukter. Du kommer att få testa en av produkterna. Behandlingen sker i hemmet och du rapporterar resultat via mejl och vår hemsida.

Vi vill att du ska fotografera nagelsvampen med vissa intervall under 6 månader. Vi kommer att använda ditt fotografi och din bedömning av nageln för att utvärdera effekten av produkten.

Anmäl ditt intresse via formuläret till höger!

Nagelsvamp Klinisk studie
Nagelsvamp Klinisk studie
Diabetiker Torra fötter

Anmälan, frågor 

Vanliga frågor och svar (FAQ)

  • Hur går jag med i studien?

Fyll i formuläret om anmälan. Då skickar vi mer information till er om studiens upplägg.

  • Hur gör jag för att skicka in mina resultat till studien?

Vilket lösenord har du fått? Om du inte kommer ihåg, kolla i din mejl så finns det där. Sen kan du skicka in resultat genom att trycka på Klicka och rapportera resultat.

  • Hur kommer ni använda svaren jag lämnar?

Svaren kommer att användas för det syfte som finns beskrivet i informationen ni får om studien

  •  Är svaren jag lämnar anonyma?

Dina svar och dina resultat behandlas så att inga obehöriga enkelt kan ta del av dem. Svaren är pseudonymiserade. Läs mer om vår policy och i den information du fått.    

  • Vad händer om jag råkar stänga enkäten medan jag svarar?

Du kan fortsätta från där du slutade genom att ladda om enkäten.